Despre noi

Home / Despre noi

AEDIFICIUM Projektentwicklung

Aedificium Projektentwicklung a fost infiintata in 2009 la Cluj-Napoca de o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor. In scurt timp, gama de servicii a fost extinsa de la management de proiect si consultanta, la proiectare generala, dezvoltare de proiect si antrepriza generala. Trecerea de la consultanta la antreprenoriat general a fost una naturala, sustinuta de cerintele beneficiarilor.

Calitatea serviciilor oferite in Romania a permis extinderea activitatii si in afara tarii, anul 2013 marcand, astfel, deschiderea unei sucursale in Germania. Extinderea companiei a continuat si la nivel national – in luna august 2022 Aedificium Projektentwicklung  deschide la Bucuresti un punct de lucru dedicat proiectelor din zona de sud a tarii. Un an mai tarziu, la implinirea a 14 ani de la infiintarea Aedificium Projektentwicklung, se inaugureaza la Cluj, sediul propriu al companiei, aflat intr-o cladire noua, cu spatii moderne, adaptate specificului activitatii, in concordanta cu dezvoltarea permanenta a echipei.

Din 2009 si pana in prezent, societatea Aedificium a reusit sa mentina constanta cresterea, atat din punct de vedere economic, cat din punct de vedere al numarului de salariati. Daca in 2009 echipa era formata din 6 membri, in prezent a ajuns la peste 130 de persoane care contribuie la dezvoltarea continua a companiei.

Valorile si care stau la baza Aedificium Projektentwicklung impreuna cu forta, competentele si dedicarea echipei au construit organic succesul de azi, iar proiectele executate pana acum au fost dintre cele mai diverse si provocatoare.

Garantia unei colaborari de succes se bazeaza pe principii stabile.

MISIUNE

Am pornit de la un vis. Prin dedicare, munca asidua si o echipa de profesionisti care creste de la an la an, acel vis a devenit azi cea mai frumoasa realitate.

De atunci, in fiecare zi, misiunea noastra este sa livram servicii de cea mai inalta calitate pentru clientii nostri.

VIZIUNE

Folosindu-ne de experienta si expertiza echipei noastre, dorim sa devenim un standard de calitate in domeniul constructiilor si sa ne lasam amprenta asupra comunitatii prin parteneriate de incredere si proiecte inedite si durabile, ce vor trece testul timpului.

VALORI

Credem ca pentru a atinge un inalt standard de calitate (atat in executie, business, cat si ca valoare umana) este nevoie de un sistem de valori solid si bine definit.

Valorile care ne definesc cel mai bine sunt, profesionalismul cu care abordam fiecare proiect, încrederea si grija fata de echipa noastra, loialitatea in raport cu partenerii nostri si cel mai important, pasiunea pentru ceea ce facem.

Birouri – VIA OFFICE, Strada Colinei, nr. 2, sc. 2, etaj 3, birou 8, Cluj-Napoca, 400520
Birouri – Karl-Kurz-Straße 36, 74523, Schwäbisch Hall